Tara96 » Specials » Creatief met touw
Tara96: Informatie van A tot Z

Last van verveling? Ga makkelijke leuke dingen maken!

Last van verveling? Ga makkelijke leuke dingen maken! Heb jij echt geen idee wat je wilt gaan doen? Ga dan lekker aan de slag met gewoon touw. Daar kun je veel verschillende dingen mee maken.

Armbandjes

Ga leuke armbandjes maken! Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen. Het ziet er erg vrolijk uit en het past altijd! Dit is een erg leuke versiering voor om je arm.

Haren versieren

Ook kun je leuke dingen in je haar gaan maken. Dat is helemaal niet zo moeilijk. Dit ziet er ook erg leuk en vrolijk uit. Het blijft ook ongeveer 2 weken zitten. Hier zijn ook veel verschillende manieren voor. Je kunt zelf bepalen welke kleuren, wat voor patroontje en hoe dik hij wordt.

Pompons

Pompons zijn erg leuke grappige balletjes die je makkelijk zelf kunt maken van touw. Je kunt deze in alle maten en alle kleuren maken! Leuk om cadeautjes of andere dingen mee te versieren.
Zelf een touw armbandje knopen

Zelf een touw armbandje knopen

Het zelf maken van armbandjes is een erg leuke bezigheid, wanneer u zelf een armbandje maakt kan deze helemaal naar eigen wens samengesteld worden. De kleurencombinatie, maar ook de techniek waarmee h…
Met touw je haar leuk versieren?

Met touw je haar leuk versieren?

Wil je graag leren hoe je je haar kunt versieren met touw? Het is eigenlijk gewoon draad wat om het haar is gewikkeld. Het is niet moeilijk, het ziet er erg vrolijk uit en het is weer eens wat anders.…
Zelf een pompon maken

Zelf een pompon maken

Een pompon is een pluizig balletje wat voor veel verschillenden doelen gebruikt kan worden. Wilt u graag een cadeautje leuk versieren? Of een leuk pluizig balletje maken om mee te gooien of om bijvoor…
Gepubliceerd door Tara96 op 10-07-2011, laatst gewijzigd op 10-07-2011. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!